Lumenguard rolling shutters

e geëxtrudeerde aluminium lamellen met een dikte van 15mm garanderen een grote mate van inbraakwering. Of ze nu helemaal gesloten zijn, of geheel of gedeeltelijk open staan. Alle (mechanische) onderdelen zijn zeer uitvoerig getest op dagelijks gebruik en duurzaamheid. Daarmee verzekert u zich van een zeer hoogwaardig systeem.

Rolluiken zijn er in vele soorten en maten. De ThreeRoll is echter flexibel in te stellen! Met de kantelbare geëxtrudeerde lamellen bepaald u zelf de gewenste stand!De ThreeRoll combineert daarmee een zeer hoge mate van inbraakwering met de comfortabele luxe van zonwering. Helemaal gesloten weert het optimaal licht en warmte. Met de afstandbediening bepaalt u vervolgens traploos zelf de behoefte aan licht en zicht.

ThreeRoll materiaal

Interesse of vragen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op. Bellen kan naar 0297 - 320 069

De ThreeRoll is uitgerust met alu extrusie-lamel 61 mm. De lamellen behalen een gewicht van 12kg per vierkant meter. De afgeronde extrusiekast dient als bescherming voor het pantser. De geleiders zijn voorzien van borstel.

ThreeRoll afmetingen

Maximale breedte ........................... 2800mm
Maximale breedte
met tussenkettingen ...................... 3800mm
Maximale hoogte ............................ 3000mm

ThreeRoll specificaties

Openingsmaat bij lichtstand:
Traploos instelbaar!
Maximaal 54mm (lamel 15mm)
Maximaal 78% lichtinval
ThreeRoll Kleuren

De ThreeRoll wordt standaard geleverd in de RAL kleur 9001. Natuurlijk is de ThreeRoll leverbaar in elke ralkleur! U heeft keuze uit de zes meest voorkomende structuurlakken.

Vermeij Zonwering informatie

Zonweringdoek
Zonweringsstoffen
Downloads

Lees verder